Vandaag bestaat JaneAusten.nl drie jaar! En opnieuw kunnen we terugkijken op een prachtig Austen-jaar met nieuwe initiatieven en veel aandacht voor onze favoriete schrijfster. Om onze verjaardag te vieren, krijg je vanaf vandaag 10% korting in onze webshop. Je moet daarvoor bij het uitchecken de volgende code gebruiken: FEEST12
Deze code kun je gebruiken tot en met donderdag 26 januari. Zonder deze code wordt de korting niet verrekend (en dit kan achteraf niet meer worden gedaan), dus vergeet hem niet.
Wat is er in 2011 allemaal gebeurd? Onze websitemedewerkers Karen Holt en Odette Snel maakten een paar mooie interviews, we hadden weer veel prijsvragen en in april mochten we de eerste Lieve J-column van Anke Werker en Rick de Haas plaatsen. We werden ontzettend verwend in de zomermaanden met Pride and Prejudice op tv, hielden ons eerste internet-event en vierden in oktober feest vanwege het 200-jarig jubileum van Sense and Sensibility. Het jaar werd fantastisch afgesloten dankzij die goeie oude BBC, die ons tijdens de feestdagen verraste met drie films en twee documentaires. En hebben we het echte gezicht van Jane Austen mogen zien? Daar zullen we in 2012 meer over te weten komen!
We zijn even gaan rekenen (of om eerlijk te zijn, we hebben Google Analytics voor ons laten rekenen) en daaruit blijkt dat we het afgelopen jaar maar liefst ruim 41.000 unieke bezoekers op onze website hebben mogen verwelkomen! Wat zou Jane daarvan zeggen?