Boeken en boekverslagen

 

Ben je op zoek naar Jane Austen boeken? Kijk in onze webshop of wij hebben wat jij zoekt!

Sense and Sensibility

Elinor Dashwood is een verstandig en evenwichtig meisje. Haar zus Marianne is hopeloos romantisch. Marianne valt voor de aantrekkelijke Mr. Willoughby, Elinor wacht op de verlegen Mr. Edward Ferrars. Vinden ze allebei hun ware liefde? Lees het boek!
Bekijk hier het Nederlandstalige boekverslag van Sense and Sensibility, geschreven door Eline van Gorp

Pride and Prejudice

Elizabeth Bennet is intelligent, scherp en bekijkt de wereld met de nodige dosis humor. Als ze de hooghartige Mr. Darcy ontmoet, heeft ze al snel haar mening klaar. Maar ze heeft nog een paar wijze lessen te gaan. Lees het boek!
Bekijk hier een verzameling Nederlands- en Engelstalige boekverslagen van Pride and Prejudice

Mansfield Park

Fanny Price wordt ondergebracht bij haar rijke familie, de Bertrams, die wonen op Mansfield Park. Fanny is verliefd op Edmund Bertram, de jongste zoon, maar krijgt te maken met een mooie, sluwe concurrente. Lees het boek!
Bekijk hier een Engelstalig verslag van Mansfield Park

Emma

Emma is knap, slim en rijk. Ze verklaart zichzelf immuun voor romantiek en besluit anderen te helpen hun ware liefde te vinden. Totdat ze zelf verliefd wordt… Lees het boek!
Bekijk hier Nederlands- en Engelstalige boekverslagen van Emma

Persuasion

Anne Elliott is 27 jaar oud, te oud om nog te trouwen. Jaren geleden heeft ze zich door haar familie laten overhalen een huwelijksaanzoek van haar grote liefde af te wijzen. Dan ontmoet ze hem opnieuw. Lees het boek!
Bekijk hier een Nederlandstalig verslag van Persuasion

Northanger Abbey

Catherine Morland is jong, naïef en heeft een levendige fantasie. Als ze door de aantrekkelijke Henry Tilney wordt uitgenodigd voor een bezoek aan het mysterieuze Northanger Abbey, gaat haar fantasie met haar op de loop. Lees het boek!
Bekijk hier een Nederlandstalig boekverslag van Northanger Abbey