EMMA., de allernieuwste verfilming van een werk van Jane Austen, verschijnt 15 juli op dvd en Blu-ray met Nederlandse ondertiteling. En wij mogen van Universal Pictures drie exemplaren weggeven. Doe nu mee met onze winactie!

Vooral haar scherpe humor komt in Emma goed tot uitdrukking, met dank aan de acteurs, die zichtbaar plezier beleven aan hun gemankeerde personages.  ⭐️⭐️⭐️- de Volkskrant

In de Nederlandse bioscopen was EMMA. (ja, die punt hoort daar) door de corona-lockdown maar een kort leven beschoren. De film ging op 27 februari in Nederland in première. De recensies in de Nederlandse kranten waren wisselend, maar overwegend positief.

Heb je de film in de bioscoop gemist? Je kunt vanaf 15 juli de dvd of Blu-Ray in huis halen. Of natuurlijk meedoen aan onze winactie. We mogen drie exemplaren (dvd of Blu-Ray, de winnaars mogen zelf kiezen) weggeven aan onze bezoekers. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten op het formulier verderop in dit bericht.

Liever in de bios?

Nu de bioscopen weer open zijn, is de film opnieuw op een aantal locaties te zien. O.a. in Utrecht, Den Haag, Gouda, Bergen op Zoom en Etten-Leur. Kijk op de Bioscoopagenda voor alle bioscopen en tijden.

Hoe doe je mee met onze winactie?

Laat het antwoord achter in onderstaand formulier, met je naam en e-mailadres, en je maakt kans op een dvd of Blu-Ray van EMMA. Zo simpel is het!

Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze prijsvraag en niet met derden gedeeld.

Je kunt meedoen tot en met zondag 12 juli 2020. Winnaars krijgen via e-mail bericht. Zij krijgen de dvd of Blu-Ray thuisgestuurd. Ook maken we de winnaars bekend op deze website.

Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd. Je mag natuurlijk wel vrienden en familie vragen om voor jou mee te doen. Zo streng zijn we nou ook weer niet 😉

Helaas, je kunt niet meer aan deze prijsvraag meedoen!

 

Related Posts