EMMA., de nieuwste verfilming van Jane Austens klassieker, draaide nog maar net in de bioscopen toen deze in verband met het coronavirus gesloten werden. Heb je de film gemist en kun je niet wachten tot deze op dvd verschijnt? Bij Pathé Thuis kun je de film nu voor 48 uur huren voor de (forse) prijs van € 17,99.

Door de coronacrisis hebben films als EMMA. slechts een hele korte draaiperiode gehad – en daarmee ook niet de opbrengsten gehad die verwacht waren. De kans dat de film, wanneer de bioscopen weer open gaan, opnieuw gaat draaien is erg klein: er ligt alweer een nieuwe voorraad aan films klaar die wachten op een bioscooprelease.

Universal Pictures heeft daarom besloten om een aantal films die net in de bioscoop draaiden nu on demand beschikbaar te stellen; naast EMMA. zijn dat Mees Kees in de wolken, Guns Akimbo en The Invisible Man. Je kunt ze nu huren via Pathé Thuis.

Toch liever wachten op de dvd?

Wil je liever geen €17,99 uitgeven voor 48 uur EMMA.? Naar verwachting komt de film over enkele maanden uit op dvd. Een exacte datum is nog niet bekend.

Meepraten over EMMA.?

Heb je EMMA. gezien en wil je met andere liefhebbers hierover van gedachten wisselen? Ga dan naar het topic op ons forum:

[w3allastopicforumsids topics_number=”5″ forums_id=”62″ post_text=”1″ text_words=”30″]

Related Posts