Vanaf 27 februari 2020 draait de nieuwe verfilming van Jane Austens Emma in de Nederlandse bioscoop. De eerste recensies zijn veelbelovend. Benieuwd naar deze nieuwe versie van Austens klassieker? Wij mogen van Universal Pictures drie Austen-liefhebbers blij maken met 2 kaartjes voor een bioscoop naar keuze in Nederland. Doe mee met onze winactie!

In the hands of music video director Autumn de Wilde and her lead actress, Anya Taylor-Joy, we finally have an Emma whom Austen readers might recognise.  ⭐⭐⭐⭐ – Radio Times

Emma Woodhouse, wie kent haar niet: knap, intelligent en rijk en volledig overtuigd van haar eigen kwaliteiten als matchmaker. Deze vierde roman van Jane Austen (die, voordat ze begon met schrijven, verklaarde dat ze een hoofdpersonage zou creëren die niemand behalve zijzelf sympathiek zou vinden) is al vele malen verfilmd, maar dat hield debuterend filmregisseur Autumn de Wilde niet tegen om het nog een keer te proberen. Als we op de eerste recensies af mogen gaan, is ze bijzonder goed geslaagd in het overbrengen van Jane Austens werk naar het grote scherm.

Maak kans op 2 bioscoopkaarten

Mr. Woodhouse’s daughter may be a case study in the perils of playing God with others’ hearts, but “Emma.” is proof that bringing a timeless book and fresh talent together is still a worthy kind of artistic matchmaking. – The Wrap

Emma. (ja, die punt hoort daar) gaat op 27 februari in de Nederlandse bioscopen draaien. Van Universal Pictures mogen we 3 keer 2 bioscoopkaartjes weggeven, te gebruiken in een Nederlandse bioscoop naar keuze. Je hoeft alleen maar een hele simpele vraag te beantwoorden: de hoeveelste gepubliceerde roman van Jane Austen was Emma?

Hoe doe je mee met onze winactie?

Laat het antwoord achter in onderstaand formulier, met je naam en e-mailadres, en je maakt kans op 2 bioscoopkaartjes. Zo simpel is het!

Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze prijsvraag en niet met derden gedeeld.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 19 februari 2020. Winnaars krijgen via e-mail bericht. Zij krijgen de bioscoopkaartjes thuisgestuurd. Ook maken we de winnaars bekend op deze website.

Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd. Je mag natuurlijk wel vrienden en familie vragen om voor jou mee te doen. Zo streng zijn we nou ook weer niet 😉

Helaas, je kunt niet meer aan deze winactie meedoen.

Gerelateerde berichten