Wil je je in deze natte herfstmaanden even onderdompelen in Austen? Dan is er goed nieuws: NPO zendt op dit moment alle drie seizoenen van Sanditon uit, en op Netflix is sinds vorige week de film EMMA. te zien.

Sanditon

NPO2 begon vorige week met het herhalen van het eerste seizoen van Sanditon, de serie die losjes gebaseerd is op Jane Austens laatste onvoltooide werk. Op donderdag 30 november (morgen) begint seizoen 2. Op vrijdag 8 december wordt de eerste aflevering van seizoen 3 uitgezonden.

Het uitzendschema op NPO2 voor seizoen 2 ziet er als volgt uit:

  • Aflevering 1: donderdag 30 november, 17.10 uur
  • Aflevering 2: vrijdag 1 december,17.09 uur
  • Aflevering 3: maandag 4 december, 17.10 uur
  • Aflevering 4: dinsdag 5 december, 17.09 uur
  • Aflevering 5: woensdag 6 december, 17.09 uur
  • Aflevering 6: donderdag 7 december 17.09 uur

De eerste aflevering van het derde seizoen van Sanditon wordt op vrijdag 8 december uitgezonden, waarschijnlijk rond hetzelfde tijdstip (maar controleer dat tegen die tijd nog even!).

Gemist?

Heb je een of meerdere afleveringen gemist? Seizoen 1 en 2 staan al op NPO Plus en daar wordt seizoen 3 op donderdag 7 december in zijn geheel aan toegevoegd.

EMMA.

Deze fantastische verfilming van Jane Austens boek Emma draaide in 2020 door corona helaas maar een paar weken in de bioscoop. Heb je hem toen gemist? Dan kun je de film nu bekijken op Netflix. En als je daar toch bent: Pride & Prejudice (met Keira Knightley) staat er ook op!

Gerelateerde berichten