Austen-deskundige en schrijfster Hazel Jones uit Engeland geeft op zaterdag 21 april op uitnodiging van het Genootschap Belle van Zuylen een lezing over haar boek Jane Austen’s Journey’s. De lezing wordt gehouden in de schitterende Gobelinzaal van Slot Zuylen.

Programma lezing

Tijdens haar lezing vertelt Hazel Jones over reizen in de tijd van Jane Austen – hoe Jane en haar tijdgenoten dat ervoeren, maar ook over de reizen die de personages uit Austens boeken afleggen. De lezing begint om 11.45 uur. Na afloop zijn Hazels boeken te koop (graag contant afrekenen).

Info en aanmelden

Lezing: Hazel Jones over Jane Austen’s Journey’s
Datum: zaterdag 21 april 2018
Tijd: 11.45 (om 11.30 melden bij het Koetshuis, waar tot die tijd het Genootschap zijn jaarvergadering heeft) tot ca. 13.00 uur.
Locatie: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, 3611 AS Oud Zuilen
Kosten: € 15 voor alleen lezing, € 35 voor lezing met aansluitend lunch (13.15-14.15 uur). Entree van het Slot is in dit geval gratis, maar als je een museumjaarkaart hebt, dan wordt je verzocht die even te laten scannen in het winkeltje naast het Koetshuis. Om 14.30 uur kun je meedoen aan een rondleiding door het kasteel (€ 12,50 p.p.)
Aanmelden: stuur vóór 14 april een e-mail naar marjoleinhogewind@planet.nl om je aan te melden. En maak je betaling vóór 14 april over naar NL50INGB0005634723 t.n.v. Genootschap Belle van Zuylen, onder vermelding van ‘voorjaarsbijeenkomst 2018’.

Over Hazel Jones

Hazel Jones doceerde Engels aan de universiteit van Exeter en schreef meerdere boeken over Jane Austen en haar tijd, waaronder Jane Austen & Marriage en Jane Austen’s Journeys. Ook geeft Hazel meerdaagse cursussen over het werk van Jane Austen. Odette Snel interviewde haar in 2011 over haar Austen-liefde. Je leest het interview hier.

Foto: Gobelinzaal Slot Zuylen, ©Slot Zuylen