Route 65, het culturele programma voor 65-plussers van Het Cultuurgebouw in Hoofddorp, staat deze maand in het teken van Engeland. Op donderdag 5 april geef ik (Karin Quint) een lezing over Het Engeland van Jane Austen.

Over de lezing

Ruim 200 jaar geleden schreef Jane Austen 6 van de meest geliefde boeken uit de Engelse literatuur, waaronder Pride and Prejudice. Wie was deze vrouw, waar haalde ze haar inspiratie vandaan en hoe kan het dat ze nog altijd, twee eeuwen na haar dood, zo populair is? In deze lezing neem ik je mee naar de plekken die belangrijk waren in het leven van Jane Austen, inclusief de schitterende locaties die gebruikt zijn voor de vele verfilmingen van haar werk.

Praktische info

Datum: donderdag 5 april
Tijd: 14-16 uur
Locatie: Pier K, Nieuw-Vennep
Toegang: € 12,50
Kaartverkoop: via de website van Het Cultuurgebouw

De reisgids

De reisgids Het Engeland van Jane Austen is te koop in onze webshop. Heb jij plannen om naar Engeland te gaan? Vergeet dan niet deze gids mee te nemen!

Foto: Lyme Regis, waar Jane Austen op vakantie ging. © Karin Quint