We meldden eerder al dat Jane Austens verre achternicht, Caroline Knight, op 9 juni 2018 in Nederland een lezing geeft. Organisator Austen Tales heeft nu locatie en toegangsprijs bekendgemaakt. Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar!

De Mess

De lezing wordt gehouden in een mooie historische omgeving, namelijk in De Mess, een oud pand in Naarden Vesting dat nog de sfeer uitstraalt van de kantine (mess) die het in 1880 was voor de militaire manschappen. Toegang kost 16,50 euro, dit is inclusief ‘tea en homade English Cake’ verzorgd door Melanie Hughes van Britannia Afternoon Teas.

Over de lezing

Caroline, nazaat van Janes broer Edward Austen Knight, was de laatste generatie Knights die woonde in Chawton House, het landgoed van Edward. Ze schreef er een prachtig boek over, Jane and Me, waarover zij een interessante presentatie komt geven.
Wil je ook deze bloedverwant van Jane ontmoeten? Reserveer dan snel een plaatsje via het contactformulier op de website van Austen Tales.

De details

Datum: 9 juni 2018
Tijd: 15.00 uur – 17.00 uur (dit is een uur later dan wij eerder meldden)
Locatie: De Mess, Adriaan Dortsmanplein 1B, Naarden Vesting
Toegangsprijs: 16,50 euro
Reserveren: via het contactformulier van Austen Tales