cover_emma-ustarWe hebben al heel wat aanmeldingen binnen gekregen voor onze Emma-schrijfwedstrijd. Wil jij ook meedoen? Vergeet je dan niet uiterlijk vrijdag 1 mei (morgen dus) op te geven. Meer informatie over de schrijfwedstrijd en het aanmeldformulier vind je hier.

De juryprijs
En dan: de prijzen! Zoals aangekondigd hebben we een juryprijs en een publieksprijs. Voor de juryprijs hebben we iets heel bijzonders: Uitgever U Star Novels stelt een exemplaar van Emma beschikbaar waarin jij – in dit geval de winnaar van de schrijfwedstrijd – de hoofdrol speelt! Je foto komt zelfs op de achterzijde van het omslag te staan, naast de flaptekst.

Over U Star
Uitgever U Star Novels heeft een groot aanbod aan klassiekers die gepersonaliseerd worden. Dit betekent dat je voor een aantal personages zelf namen mag aanleveren, zoals die van jezelf, je vrienden of familie. Emma Woodhouse maakt plaats voor jou en de jouwen!
U Star Novels heeft inmiddels vier Austen-klassiekers in het assortiment: behalve Emma kun je ook kiezen voor Pride and Prejudice, Sense and Sensibility of Mansfield Park. Leuk voor jezelf, maar ook fantastisch om cadeau te geven. En is de ontvanger geen Austen-liefhebber (heaven forbid!)? Dan is er ruime keuze uit een groot aantal andere klassiekers of andersoortige romans.

De publieksprijs
De bezoekers van JaneAusten.nl kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete verhaal. Voor de winnaar van de publieksprijs hebben wij een exemplaar van Alexander McCall Smith’s moderne versie van Emma. Dit boek verscheen als onderdeel van The Austen Project, waarbij gerenommeerde schrijvers een klassieker van Jane Austen ‘vertalen’ naar onze tijd.

Zin om te schrijven?
Meld je dan vandaag nog aan! Wil je inspiratie opdoen? Lees dan de verhalen van onze vorige schrijfwedstrijd.

Lees meer:

[related_posts limit=”5″]