Death-Pemberley-NLLiesbeth Minnoye en Marieke Schröder! Zij hebben inmiddels bericht gekregen. We wensen ze veel plezier met de dvd van Death Comes to Pemberley.

Het antwoord
In totaal deden 214 mensen mee aan onze prijsvraag. Zij gaven allemaal het juiste antwoord op de vraag wie het boek Death Comes to Pemberley schreef. Dat was natuurlijk P.D. James.

Over de serie
Dvd-uitgever Just Entertainment schrijft over de dvd:
Deze sprankelende serie, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van detectiveschrijfster PD James, vormt een spannend vervolg op het verhaal van Jane Austens ‘Pride And Prejudice’. De hoofdpersonen uit die klassieke roman, Elizabeth en Darcy, zijn inmiddels zes jaar getrouwd en hebben een zoontje. Binnenkort is het weer tijd voor het bal dat ze elk jaar houden in hun prachtige landhuis. Maar de voorbereidingen worden ruw verstoord door de onverwachte komst van Elizabeths onberekenbare zus Lydia, die beweert dat haar man Wickham is vermoord. Darcy organiseert een zoektocht in de bosrijke omgeving en er wordt inderdaad een lijk gevonden. De dode blijkt echter niet Wickham te zijn, maar diens reisgenoot. Dat leidt direct tot allerlei verdenkingen. Naarmate het onderzoek naar de moord vordert, komen er steeds meer schokkende geheimen aan het licht…

Niet gewonnen?
De Nederlandse dvd van Death Comes to Pemberley is vanaf vandaag te koop, onder andere bij Bol.com.

Bekijk hier de trailer: