Loseley Park

Loseley Park

Update 4 januari: Deze reis is inmiddels vol. Er is een tweede reis gepland, lees hier meer. Op de hoogte blijven van andere Austen-reizen? Stuur ons een bericht via onze contactpagina.

In juni 2015 begeleid ik (Karin Quint) samen met Marieke Schröder een 6-daagse Jane Austen reis naar Engeland. Deze reis wordt georganiseerd door Garden Tours. We hebben een mooie route samengesteld en kijken er erg naar uit om op reis te gaan. Gaat je met ons mee? Je kunt je vanaf nu aanmelden!

Waar gaan we naar toe?
Deze reis staat helemaal in het teken van Jane Austen. We bezoeken plaatsen die van belang waren tijdens haar leven, maar ook een aantal zeer sfeervolle filmlocaties.

De locaties
Uiteraard staat een bezoek aan Chawton op het programma, waar Jane Austen de laatste jaren van haar leven woonde en schreef; het schitterende dorpje Chilham dat te zien was in de BBC-serie Emma; de prachtige tuinen en het imposante landhuis van Loseley Park, dat werd gebruikt in verfilmingen van Emma en Sense and Sensibility. Ook kunnen we heerlijk verdwalen in het labyrinth van Chenies Manor, net zoals Fanny Knight in de film Miss Austen Regrets. In Winchester bezoeken we Janes graf.

Natuurlijk vertel ik tijdens de reis veel over het leven en werk van Jane Austen en de verfilmingen van haar boeken. Garden Tours-reisleidster Marieke Schröder praat je bij over de bijzondere tuinen die we bezoeken.

Je kunt nu boeken
Wanneer: 25 juni t/m 30 juni 2015
Prijs: vanaf 615 euro
Vervoer: luxe touringcar
Opstappen in: Amersfoort, Utrecht Lunetten, Breda-Prinsenbeek, Gent (België)
Meer informatie en boeken: op de website van Garden Tours.