Goodnestone House

Goodnestone House

Toevoeging 25 januari 2015: Inmiddels zijn er voldoende aanmeldingen om ook deze tweede reis zeker door te laten gaan!

Had je graag meegewild met de Jane Austen-reis die wij onlangs aankondigden, maar viste je achter het net omdat ie zo snel was volgeboekt? Dan is er nu goed nieuws: Garden Tours biedt dezelfde reis met hetzelfde programma nogmaals aan, van donderdag 11 t/m dinsdag 16 juni 2015. Ook deze reis begeleid ik (Karin Quint) samen met kunsthistorica en reisleidster Marieke Schröder. Ga je mee? Meld je dan nu aan!

Waar gaan we naar toe?
Deze reis staat helemaal in het teken van Jane Austen. We bezoeken plaatsen die van belang waren tijdens haar leven, maar ook een aantal zeer sfeervolle filmlocaties.

De locaties
Uiteraard staat een bezoek aan Chawton op het programma, waar Jane Austen de laatste jaren van haar leven woonde en schreef; Goodnestone Park Gardens, waar Jane zelf wandelde en dat tegenwoordig een walhalla voor de tuinenliefhebber is; het schitterende dorpje Chilham dat te zien was in de BBC-serie Emma; de prachtige tuinen en het imposante landhuis van Loseley Park, dat werd gebruikt in verfilmingen van Emma en Sense and Sensibility. Ook kunnen we heerlijk verdwalen in het labyrinth van Chenies Manor, net zoals Fanny Knight in de film Miss Austen Regrets. In Winchester bezoeken we Janes graf.

Wat krijg je te horen?
Natuurlijk vertel ik tijdens de reis veel over het leven en werk van Jane Austen en de verfilmingen van haar boeken. Garden Tours-reisleidster Marieke Schröder praat je bij over de bijzondere tuinen die we bezoeken.

Je kunt nu boeken
Wanneer: 11 juni t/m 16 juni 2015
Prijs: vanaf 615 euro
Vervoer: luxe touringcar
Opstappen in: Amersfoort, Utrecht Lunetten, Breda-Prinsenbeek, Gent (België)
Meer informatie en boeken: op de website van Garden Tours.