pembrookeZin in een spannend en meeslepend verhaal dat zich afspeelt in de tijd van Jane Austen? Op 22 januari komt Het Geheim van Pembrooke Park uit, de nieuwste (en dikste) roman van regency-schrijfster Julie Klassen. Van uitgeverij Kok mogen wij 3 exemplaren weggeven. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op dit boek!

‘Koningin van de Regency-verhalen’
De uitgever schrijft over Het Geheim van Pembrooke Park:
Julie Klassen – de koningin van de Regency-verhalen – schreef met Het geheim van Pembrooke Park haar dikste roman tot nu toe. En misschien wel de beste ook. Een roman met een mysterieuze lading waar Klassen je meeneemt naar een landgoed waar vreemde dingen gebeuren. Zal de hoofdpersoon Abigail Foster de schat en de liefde vinden die ze al zo lang zoekt… of wacht haar een heus gevaar?

Waar gaat het boek over?
Wanneer Abigail Foster en haar familie hun huis in Londen moeten verkopen vanwege financiële problemen, doet een advocaat hun een verbazingwekkend aanbod: ze mogen een landhuis betrekken dat al achttien jaar leegstaat. De plaatselijke dominee verwelkomt de familie hartelijk en geeft Abigail een vreemde waarschuwing: pas op voor indringers die op zoek zijn naar de vermeende schat in Pembrooke Park. Om haar familie van financiële ondergang te redden, zoekt Abigail de schat. Maar spookachtige geluiden ’s nachts onthullen dat ze niet de enige is.

Doe mee en maak kans!
Wil jij kans maken op Het Geheim van Pembrooke Park? Doe dan mee met onze prijsvraag. Geef antwoord op de vraag:

In dit nieuwste boek van Julie Klassen zitten veel ‘gothic’ elementen. In welke boek van Jane Austen vind je die ook?

Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met woensdag 21 januari. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Helaas, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag.