the-watsonsDe Jane Austen Society Nederland (JASNL) houdt op zaterdag 21 februari weer een literaire workshop. Deze keer behandelt universitair docent Paul Franssen het boek The Watsons.

Versie
Jane begon aan The Watsons toen zij in Bath woonde, maar hield na enkele hoofdstukken op met schrijven. Inmiddels hebben meerdere schrijvers zich aan voltooiing van het boek gewaagd. Tijdens de literaire workshop wordt de versie van de Engelse schrijfster Joan Aiken behandeld.
Wil je meedoen aan de workshop? Bestel dan het boek bij Amazon!

Het verhaal
The Watsons gaat over Emma Watson die haar jeugd bij een rijke tante heeft doorgebracht. Nu haar tante gaat trouwen, wordt ze teruggestuurd naar haar ouderlijk huis. Daar ontdekt ze dat twee van haar zussen alles in het werk stellen om maar een rijke echtgenoot te strikken. Maar het is juist Emma die in de smaak valt bij de heren in het dorp.

Datum: zaterdag 21 februari 2015
Aanvangstijd: 13.15 uur (zaal open 13.00 uur)
Locatie: Noorderlichtkerk, Shalomzaal
Adres: Bergweg 92/B, 3707AE Zeist
Kosten: 8 euro per persoon

Reserveren noodzakelijk, deelname op basis van vooruitbetaling.

Meer over deze workshop en hoe je je kunt aanmelden lees je op de website van de Jane Austen Society.