Reisgids Het Engeland van Jane AustenOok in 2015 ga ik een aantal lezingen geven naar aanleiding van mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen. Kom je ook?
Voor 2015 staan nu twee data vast, maar er volgen er waarschijnlijk meer. Voor in de agenda:

Amsterdam
Dinsdagavond 13 januari, Amsterdam. Bij boekhandel/kookwinkel Boekalicious is er een leesclubavond die in het teken staat van Jane Austen en Pride and Prejudice. Ik vertel die avond over locaties die een inspiratie zijn geweest voor Jane Austen en over de mooie filmlocaties uit recente verfilmingen. Daarbij ligt het zwaartepunt op Pride and Prejudice. Deelname kost € 10. Locatie: Boekalicious, Galileiplantsoen 94, Amsterdam (Watergraafsmeer). Opgeven via info@boekalicious.nl. Meer informatie op de website van Boekalicious.

Kampen
Helaas, het Voorjaarsfestival is komen te vervallen en daarmee ook deze lezing! Zaterdagmiddag 21 maart, Kampen. Het Voorjaarsfestival van Kampen staat dit jaar in het teken van Groot-Brittannië. De lezing wordt gehouden in de sfeervolle Gouden Zaal van het Stedelijk Museum. Meer informatie volgt!