fuschiaOok al wist Fuschia Films via Kickstarter niet voldoende geld bij elkaar te krijgen, toch kan de Engelse filmmaatschappij haar Jane Austen documentaire maken.
Dankzij een goede sponsor kan regisseur en producent Sue Pomeroy verder met haar film over 200 jaar Pride and Prejudice. Deze zal de titel ‘Love & Marriage – Jane Austen style’ krijgen. Ook ziet het er goed uit voor de langere documentaire over Jane Austen die Pomeroy wil maken, die ‘Overcoming Pride and Prejudice’ zal gaan heten. Over deze film zegt de filmmaatschappij:

Our film asks how she found the courage to share her novels, her ‘beloved children’, with the world at a time before women were expected to engage in public life, or were even allowed to vote. And we want to share the insights of famous faces and brilliant men and women who share the passion for Jane.

Desondanks kan de filmmaatschappij nog wel wat financiële steun gebruiken voor deze producties. Je kunt daarom nu alvast je exemplaar van ‘Love & Marriage’ bestellen via de website van Fuschia Films. Ook kun je er Jane Austen kerstkaarten kopen en foto’s en een poster van de film. Altijd al een figurant in een film willen zijn? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Bezoek nu de website van Fuschia Films.