Op zoek naar deze dvd of een andere Emma-verfilming? Kijk nu in onze webshop!
Vanavond, om 20.05 uur, is op Nederland 2 de laatste aflevering van de BBC-serie Emma te zien. Maar je hoeft niet definitief afscheid te nemen van deze eigenzinnige schoonheid uit Highbury. JaneAusten.nl mag van de NCRV een dvd van de serie weggeven. Dit weekend is de laatste kans om mee te doen aan onze prijsvraag! Je hebt tot zondagavond 0.00 uur de tijd om je antwoord in te zenden. Let op, je mag maar één keer meedoen, dus denk goed na over wat je instuurt. Je vindt de prijsvraag hier.

In deze laatste aflevering zien we hoe Emma steeds meer verstrikt raakt in de spelletjes die ze speelde met de gevoelens van anderen. De picknick op Box Hill, waar ze zo naar uit had gekeken, verloopt heel anders dan ze gehoopt had. Geheimen worden onthuld en Emma onderzoekt -te laat, zo lijkt het- haar eigen gevoelens. Aan wie behoort eigenlijk haar hart?