Op zoek naar deze dvd of een andere Emma-verfilming? Kijk nu in onze webshop!

Ben je nog volop aan het genieten van de serie ‘Emma’? Je krijgt nu de kans om de dvd van deze serie (met Nederlandse ondertiteling) te winnen! Van de NCRV, die de serie momenteel uitzendt, mag JaneAusten.nl een exemplaar weggeven en dat doen we door middel van een prijsvraag. Wil jij kans maken op deze dvd (die overigens ook te koop isin de webwinkel van de NCRV)? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Mr. Knightley is, ook al kent Emma hem al haar hele leven, voor haar altijd Mr. Knightley. Als kind heeft ze hem één keer bij zijn voornaam genoemd om hem dwars te zitten, maar Mr. Knightley is van het soort dat niet zo snel boos te krijgen is. In de serie wordt zijn voornaam een aantal keren genoemd. In de eerste aflevering roepen zijn neefjes hem bij deze naam als ze met hem willen spelen: “Uncle … ! Uncle … !”. In de laatste aflevering maakt Emma’s zus Isabella, die getrouwd is met John Knightley, zich zorgen over haar zwager. “I believe … is not well”, zegt ze. Wat wij willen weten is…

Wat is de voornaam van Mr. Knightley?

Geef antwoord op deze vraag en maak kans op de dvd van Emma!
Je kunt meedoen door onderstaand formulier in te vullen en op verzenden te drukken. Je kunt inzenden tot en met zondag 5 september. Je mag per persoon één keer mee doen. Op 6 september wordt er geloot onder de goede inzendingen. De winnaar wordt die dag op de website bekend gemaakt en krijgt per mail bericht.

Sorry, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag.

Wil je aan anderen laten weten dat ze een kans kunnen maken op de dvd van Emma? Gebruik dan onderstaande knoppen om dit bericht door te mailen, verder te twitteren of door te plaatsen op Facebook of Hyves.