Gek op Austen en wil je het de wereld laten weten? Dat kan nu! Door het enige echte unieke JaneAusten.nl T-shirt hier te bestellen. Dit T-shirt is ontworpen door forumlid Bas en zal ook worden gedragen door de delegatie JaneAusten.nl-bezoekers die volgende maand naar Bath gaat. Let op: uiterste besteldatum is maandag 30 augustus, 11.00 uur. Bestellingen die daarna binnenkomen kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen.

Hoe zien de T-shirts er uit?

Dames:

  • iets getailleerd
  • een wijde hals
  • kleur zwart (geen andere kleur mogelijk)
  • 100% katoen
  • merk Fruit of the Loom
  • Opdruk wordt met zeefdruk gemaakt

Voor heren gaat het om een recht model met hoogsluitende ronde hals.

Wat komt er op te staan (in zeefdruk)?
Op de voorkant komt de eerste zin uit Pride and Prejudice, in het handschrift van Jane Austen zelf! Je kunt kiezen uit de Engelse tekst of de Nederlandse vertaling (klik voor vergroting):

Op de achterkant zie je het silhouet van Jane Austen en uiteraard het webadres van je favoriete site:

((C) Afbeeldingen: Bas Foppen)

Wat kost het?
Het T-shirt kost, inclusief verzendkosten, € 23,–. Dit moet vooraf betaald worden. Als je de bestelling hebt geplaatst, krijg je een ontvangstbevestiging met daarin de betalingsgegevens.

Hoe kan ik dit T-shirt bestellen?

Je kunt het shirt bestellen door onderstaand formulier in te vullen en op ‘verzenden’ te drukken. Let goed op dat je de juiste maat bestelt, we kunnen geen T-shirts terugnemen. Dit T-shirt wordt namelijk speciaal voor jou gemaakt. Levering is (onder voorbehoud) in week 37.

Sorry, dit T-shirt is niet meer te bestellen! Wil je op de hoogte blijven van soortgelijke acties van JaneAusten.nl? Abonneer je dan gratis op onze nieuwsbrief.