… de familie Fonville. Zij gaf het juiste antwoord en was daarmee één van de 393 goede inzendingen die JaneAusten.nl heeft ontvangen naar aanleiding van onze Emma-prijsvraag. In totaal deden er maar liefst 485 mensen mee! (met dank aan de Jane Austen Hyve Austenations).
Omdat deze keer het aantal lootjes niet paste in onze bonnet, hebben we voor de loting de True Random Number Generator gebruikt. Deze trok als winnaar het 316e goede antwoord dat bij ons is binnengekomen. Gefeliciteerd, familie Fonville!
Antwoord
Wat was het goede antwoord? Wie goed heeft opgelet in de laatste aflevering, weet dat het George is. We kregen als antwoord ook vaak ‘John’ binnen, maar dat was nu net niet de Knightley die we bedoelden, zoals al bleek uit de manier waarop we onze vraag stelden. Een groot aantal inzenders was door iets of iemand totaal op het verkeerde been gezet en gaf als antwoord ‘Ewan’ op. Nu weten wij niet wie Ewan Knightley is, maar als het de onbekende jongere broer van George en John is, dan houden wij ons aanbevolen!
Dvd kopen?
Helaas moeten we alle niet-winnaars teleurstellen. Wil je Emma toch graag op dvd hebben, dan is deze exclusief te bestellen in de webshop van de NCRV. En we hebben begrepen dat daar ook een aantal scènes op staan die niet op televisie zijn uitgezonden. Dus als je wilt zien waar Emma en Mr. Knightley het op een bankje over hebben na het aanzoek, bestel ‘m dan snel!