44 lootjes in een bonnet

In welk jaar werd het originele Pride and Prejudice voor het eerst uitgegeven? Maar liefst 44 bezoekers van deze website wisten daarop het juiste antwoord te geven en dongen mee naar een exemplaar van Pride & Prejudice & Zombies. Vanochtend werd, bij gebrek aan een hoge hoed, tien lootjes uit een heuse bonnet getrokken. De tien winnaars hebben inmiddels per mail bericht gekregen.
Behoor je niet tot de winnaars? Doe dan mee aan de prijsvraag die Uitgeverij Contact organiseert:

DOE MEE! STUUR JE EIGEN ZOMBIEFOTO IN EN WIN!

Altijd al Elizabeth Bennet willen zijn, of de stoere Mr. Darcy of… een zombie? Stuur dan jouw foto in verkleed als zombie of een van de personages uit Pride & Prejudice & Zombies en maak kans op een boekenpakket t.w.v. € 150,-.
Insturen kan naar info@uitgeverijcontact.nl. Alle foto’s worden op deze Hyvespagina gepubliceerd.

Heb je Pride & Prejudice & Zombies al gelezen? We horen graag wat je er van vindt. Geef je mening in ons forum.
De Standaard plaatste onlangs een recensie van deze mash-up. Je leest hem hier.