Jane Austen heeft heel wat schrijvers geïnspireerd om ervandoor te gaan -in fictie- met hun favoriete Austen-personages. Nu heeft een aantal van die schrijvers zich verenigd. Op de website Austen Authors kom je bekende namen tegen, zoals Marsha Altman (The Darcys and the Bingleys, Mr. Darcy’s Great Escape), Jane Odiwe (Willoughby’s Return, Lydia Bennet’s Story) en Lynn Shepherd (Murder at Mansfield Park).
Op de website zullen met regelmaat bijdrages te lezen zijn van de schrijvers die de site zijn gestart, maar ook van andere schrijvers. Zo zal op 9 september Amanda Grange, schrijfster van onder andere de dagboeken-serie (Mr Darcy’s Diary, Mr Knightley’s Diary, etc.) en Mr Darcy, Vampyre ’te gast’ zijn op deze site. Ook zullen er veel boeken verloot gaan worden (ook voor Europese bezoekers.
Op de website staat:

Whether you like Regency historicals, contemporary fiction, sequels, mysteries, variations, or just plain love Jane Austen, you’ll find plenty to interest you here. Don’t miss our first month which will be chock full of giveaways!

De website gaat officieel op 6 september van start, maar je kunt nu al een kijkje nemen! (al is het alleen maar om te genieten van de geweldige muziek…)