Eeerder deze maand verscheen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff Miss Austen – De eerste affaire. In deze misdaadroman van Jessica Bull moet Jane Austen een moord oplossen waarvan haar broer wordt verdacht. Nieuwsgierig? We mogen van de uitgeverij een exemplaar weggeven. Lees snel verder om kans te maken.

Miss Austen – De eerste affaire is de debuutroman van Jessica Bull, een voormalig bibliothecaresse en Austen-liefhebber. Zoals de titel al zegt, is dit het eerste van een serie rondom de jonge Jane Austen als een detective avant la lettre.

Waar gaat het boek over?

Het is 1795 en de jonge Jane Austen heeft wel meer aan haar hoofd dan misdaden oplossen. Ze is slim, vurig en op zoek naar een echtgenoot. Maar als haar geliefde broer Georgie wordt beschuldigd van moord, moet Jane alles op alles zetten om de echte misdadiger te ontmaskeren als ze Georgie wil redden van de strop. Janes onderzoek stuurt haar op een wild avontuur waarbij haar lijst van verdachten blijft groeien. Ze zal al haar vaardigheden moeten inzetten om de dader op te sporen, maar niets is wat het lijkt bij deze zaak…

Hoe maak je kans op dit boek?

  • Vul onderstaand formulier in
  • Doe dit vóór donderdag 2 mei 2024

Dat is het! Om extra kans te maken:

Goed om te weten: je gegevens worden alleen gebruikt voor deze prijsvraag en niet met derden gedeeld. De winnaar krijgt per mail bericht en krijgt het boek daarna thuisgestuurd.

Helaas, je kunt niet meer aan deze winactie meedoen.