Snak jij ook naar een beetje Austen op je tv? Het Amerikaanse Hallmark heeft in februari vier films uitgebracht met Austen-thema en één daarvan kun je nu in Nederland kijken. An American in Austen is in zijn volledigheid te zien op Youtube.

Bij het Amerikaanse Hallmark Channel wordt februari ieder jaar omgedoopt tot Loveuary. Iedere week wordt dan een nieuwe romantische film uitgezonden. Dit jaar kreeg de maand het thema Jane Austen, met Paging Mr Darcy, Love & Jane, An American in Austen en Sense & Sensibility.

Zelf in een roman

An American in Austen gaat over Harriet, een bibliothecaresse die ervan overtuigd is dat geen enkele echte man kan tippen aan Mr Darcy uit Jane Austen klassieker Pride and Prejudice. Als ze getransporteerd naar het boek en zelf een romanpersonage wordt, kan ze ondervinden of haar overtuiging klopt. Op de site van Hallmark kom je in een video met actrice Eliza Bennett (what’s in a name!) meer te weten over de totstandkoming van de film

Bekijk de film nu

We weten niet hoe lang deze film online blijft staan, dus wacht niet te lang. Bekijk An American in Austen via deze link of hieronder. En vergeet niet te laten weten in een reactie onderaan dit bericht of dit een aanrader is!