Na bijna 3 jaar heeft Stichting Revérence weer een evenement in regency-stijl! Het gaat om een kleinschalige houseparty in Kasteel Sterkenburg. Goed nieuws: er zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Ben jij erbij?

Op zondag 5 juni en maandag 6 juni ontvangt Stichting Revérence je graag in Kasteel Sterkenburg, in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. We hebben het kasteel helemaal voor onszelf voor onze regency houseparty.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:
Zondag 5 juni
12.00-24.00 uur

  • Lunch bij Kasteel Sterkenburg
  • Middagactiviteiten aangepast aan het weer. Denk: bootje varen, croquet, andere spelletjes.
  • ‘s Avonds: heerlijk diner met wijnarrangement in avondkledij.
  • Dansen/spelletjes

Maandag 6 juni

  • Wandeling en bezoek aan de piramide van Austerlitz.

Dresscode voor alle activiteiten: empire/regency. Geen kostuum? Lees hier hoe je die maakt of kunt huren.

Tickets en aanmelden

Er zijn nog slechts enkele kaartjes beschikbaar. Deelname voor het hele weekend (zonder overnachting) bedraagt € 145 per persoon. Hier zit lunch met koffie/thee, activiteiten, uitstekend diner met wijnarrangement (3 glazen) of sap/fris, en rondleiding Austerlitz bij inbegrepen. Drankjes tussendoor (of als je iets anders wilt dan koffie/thee bij de lunch) zijn op eigen kosten, hiervoor kun je ter plekke bij ons consumptiebonnen kopen (graag afrekenen met pin).

Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar: info@stichtingreverence.nl. Vergeet niet te vermelden met hoeveel mensen je wilt komen.

Meer informatie

Meer informatie over Kasteel Sterkenburg en overnachtingsmogelijkheden in de buurt vind je op de website van Stichting Revérence.