De Nederlandse reisorganisatie Garden Tours gaat in 2022 weer twee keer naar Engeland voor een Jane Austen reis. Deze reizen worden begeleid door reisleider Ingrid Casteels en Austen-kenner José Roeken. Je kunt vanaf vandaag boeken op de website van Garden Tours.

De eerste reis is van 30 juni t/m 5 juli 2022, de tweede reis vertrekt op 28 juli en komt 2 augustus 2022 terug. Locaties die worden aangedaan zijn Bath, Chawton, Winchester, Goodnestone Park, Loseley Park, The Vyne en de tuinen van Chilham Castle. Ook is er een gezellige dansavond met The Hampshire Regency Dancers; vergeet niet om je regency-outfit mee te nemen!

Over de reisleiding

Reisleider Ingrid Casteels van The British Experience werkte bij diverse Engelse bedrijven en organiseerde trips en golfreizen naar alle uithoeken van de UK. Zij biedt geïnteresseerden een unieke Britse ervaring en happy escapes naar stijl en grandeur.
Austenkenner José Roeken van Austen Tales volgde o.a. Austen-cursussen aan King’s College in London en Christchurch College in Oxford. Zij geeft presentaties over ‘all things Austen’ waarbij zij fragmenten van tv- en filmbewerkingen laat zien die over Jane Austen en van haar romans zijn gemaakt.

Boeken

Je kunt vanaf nu boeken op de website van Garden Tours. Wees er snel bij, de vorige Austen-reizen die Garden Tours organiseerde waren heel snel volgeboekt!

Wil je je alvast voorbereiden, of ga je zelfstandig op Austen-reis naar Engeland? Vergeet dan niet de reisgids ‘Jane Austen’s England: A Travel Guide’ mee te nemen. Je kunt de gids bestellen via onderstaande link: