SBS9 pakt dit jaar flink uit met een hele reeks heerlijke mierzoete Hallmark-kerstfilms. En wij Janeites hebben geluk: er zit ook een kerstfilm bij met een Austen-tintje. Morgen (zaterdag 11 december 2021) om 20.30 uur kun je genieten van A Christmas at Pemberley Manor.

In A Christmas at Pemberley Manor is Elizabeth Bennett (met een extra t) een succesvolle evenementenplanner in New York. Ze wordt naar een klein stadje gestuurd om daar een kerstfeest te organiseren. Natuurlijk ontmoet ze daar William Darcy, die helemaal niets met kerst heeft. Maar zijn optrekje Pemberley Manor blijkt nou net de ideale locatie te zijn voor het feest dat Elizabeth in gedachten heeft…

Elizabeth wordt in deze kerstvariatie op Pride and Prejudice gespeeld door Jessica Lowndes en William Darcy door Michael Rady. Benieuwd? Kijk hieronder de trailer en een kleine sneak peek.