Na hier 12 jaar over Jane Austen geschreven te hebben, neem ik nu even de vrijheid om een nieuwtje over mezelf te brengen. Vanaf 30 juni ligt namelijk mijn debuutroman Landgoed Rosaville – Het koetshuis in de Nederlandse en Belgische boekhandels. En van mijn uitgever mag ik onder jullie een exemplaar verloten!

Het koetshuis is het eerste deel van de Landgoed Rosaville-serie. Ieder boek (ik heb er nog 3 op stapel staan) speelt zich af op het Nederlandse landgoed Rosaville. De reeks wordt uitgegeven door uitgever Luitingh-Sijthoff (ook wel bekend als LS Amsterdam) en het eerste boek ligt vanaf 30 juni in de boekhandel.

Waar gaat Het koetshuis over?

Historicus Laura is gefascineerd door het verleden. Niet vreemd voor iemand die opgroeide op Rosaville, een landgoed met in ieder hoekje een verhaal. Wanneer haar dementerende grootmoeder een onbeantwoorde liefde opbiecht, duikt Laura in de geschiedenis van het koetshuis op het landgoed. Waarom was die plek zo belangrijk?

Net zo nieuwsgierig is Laura naar het verleden van televisieproducent Tom Boyard, voor wie ze een persoonlijk archief uitzoekt. Hoe meer ze over Tom te weten komt, hoe meer ze zich tot hem aangetrokken voelt. Tot haar eigen liefdesverhaal wel heel veel op dat van haar oma gaat lijken…

Heeft het echt niks met Jane Austen te maken?

Jane Austen is niet alleen de grondlegger van de moderne roman, maar ook van het ‘feelgood-genre’: vaak romantische boeken die je met een goed gevoel dichtslaat. In dat opzicht heb ik me zeker door Jane laten inspireren! En als je fan bent van Engelse literatuur, dan zul je af en toe zeker een gevoel van herkenning hebben (meer kan ik er niet over zeggen 😉 )

Hoe maak je kans op een exemplaar?

Ik mag van Luitingh-Sijthoff een exemplaar van Het koetshuis weggeven aan de bezoekers van deze website. Wat moet je doen om kans te maken? Twee dingen:

♥︎ Mij volgen op mijn auteurspagina’s op Instagram en/of Facebook (klik op de link)

♥︎ ÉN onderstaand formulier invullen.

Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze prijsvraag en niet met derden gedeeld.

Je kunt meedoen tot en met zondag 13 juni 2021. De winnaar krijgt via e-mail bericht. Hij of zij krijgt het boek thuisgestuurd. Ook maak ik de winnaar bekend op deze website.

Helaas, je kunt niet meer meedoen aan deze winactie!