June! Ik wens June veel leesplezier en hoop dat ze van Het koetshuis zal genieten. Heb je niet gewonnen? Het koetshuis ligt vanaf aanstaande woensdag in de boekhandels. Ik ga in juli bij een paar boekhandels signeren. Kom je ook?

Even voor de goede orde: dit is het laatste bericht op deze site over mijn debuutroman. Hierna gaat JaneAusten.nl weer uitsluitend over Jane Austen en aanverwante zaken. Beloofd!

Waar is Het koetshuis te koop?

Je kunt het boek kopen bij je lokale boekhandel, online boekhandels als Bol.com of via mijn website karinquint.nl. Het koetshuis is ook beschikbaar als e-book en luisterboek.

En mag ik je om hulp vragen? Voor een debuterend auteur als ikzelf is het super belangrijk om veel gezien te worden. Als je Het koetshuis hebt gelezen, zou je dan een recensie willen achterlaten op bijvoorbeeld Hebban en/of Bol.com? En iets op je social media willen delen over het boek?

Ik ben ook dol op ‘shelfies’ – foto’s van het boek in de boekhandel. Mocht je een shelfie voor me hebben, mail die dan naar info@karinquint.nl (of stuur hem via mijn Facebookpagina of Instagram)

Alvast ontzettend bedankt!

Ik signeer, kom je langs?

Ik mag in juli bij een aantal boekhandels langskomen om te signeren. Hieronder het programma. Zie ik je daar?

Unboxing en meer info

Ik maakte 2 video’s over `Het koetshuis. Zie hoe ik reageer als ik voor het eerst een exemplaar van mijn boek in mijn handen heb. En luister naar waar Het koetshuis over gaat.