Miss Austen, de roman van Gill Hornby over Cassandra Austen, de zus van Jane, is vandaag in het Nederlands verschenen! Om dat te vieren, mogen we 5 exemplaren weggeven van Uitgeverij Cargo. Lees verder om erachter te komen hoe jij kans maakt op dit schitterende boek.

Waar gaat Miss Austen over?

Drieëntwintig jaar na de dood van haar beroemde zus keert Cassandra Austen terug naar het dorp Kintbury, waar de familie Fowle woont, al generaties lang vrienden van de familie Austen. Cassandra weet dat ergens in de oude pastorie een verzameling brieven moet liggen die een geheim bevatten dat nooit aan het licht mag komen. Terwijl ze herinneringen ophaalt aan haar leven met Jane, haar briljante maar ook ingewikkelde zus, moet ze een moeilijke beslissing nemen: Janes reputatie beschermen en de brieven verbranden of de geschiedenis haar beloop laten hebben?
Geïnspireerd door de vraag waarom er in de nalatenschap van Jane Austen zo weinig van haar correspondentie is teruggevonden, schreef Gill Hornby een origineel en hartverwarmend boek over de vriendschap tussen twee zussen.

Lees hier onze recensie, geschreven door Odette Snel.

Winactie

Van Uitgeverij Cargo mogen we 5 bezoekers van onze website blij maken met een exemplaar van Miss Austen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je naam en e-mailadres achter te laten. Je gegevens worden enkel en alleen voor deze winactie gebruikt, niet met derden gedeeld en na de winactie verwijderd uit onze systemen.

Je kunt meedoen t/m zondag 25 oktober 2020. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Wil je extra kans maken op een exemplaar? Like dan de pagina van onze collega Austen Tales op Facebook, zij verloten 3 exemplaren!

Helaas, je kunt niet meer meedoen aan deze winactie.

Dit vind je misschien ook interessant