In Kristien Hemmerechts’ nieuwste roman onderzoekt zij hoe het leven van Emma Woodhouse zou zijn als zij in het Vlaanderen van nu zou leven. Benieuwd naar deze moderne versie van Jane Austens klassieker Emma? We mogen een exemplaar van Uitgeverij De Geus weggeven. Doe mee aan onze prijsvraag!

Over Ik ben Emma

Emma Houthuys heeft alles wat een jonge vrouw zich kan wensen: geld, een mooi huis, liefhebbende ouders, leuke stiefbroers, looks. Wanneer een lang vergeten stiefzusje weer komt opdagen, lijkt haar geluk compleet. En dan krijgt ze er nog een stiefbroer bij, zo eentje voor wie iedereen valt. Emma’s voornemen om altijd single te blijven wankelt. Welke keuzes moet ze maken?
Ruim twee eeuwen geleden publiceerde Jane Austen Emma. Roman én hoofdpersonage werden wereldberoemd. Hoe zou Emma’s leven eruitzien als nu leefde? Die vraag stelt Kristien Hemmerechts zich in Ik ben Emma. Ze ontdekt dat de wereld onherkenbaar veranderd is, maar sommige dingen veranderen nooit.

Maak kans op Ik ben Emma

Wil jij kans maken op Ik ben Emma? Geef dan antwoord op onderstaande vraag en vul je naam en e-mailadres in. Je kunt meedoen t/m woensdag 30 september. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

In de eerste zin van Ik ben Emma wordt Emma Houthuys omschreven als ‘mooi, sexy en slim’. In Jane Austens Emma beschrijft zijn Emma Woodhouse ook met drie woorden. Welke zijn dit?

Met welke drie woorden wordt Emma Woodhouse beschreven in de eerste zin van Jane Austens Emma?

* verplicht veld

Vul je gegevens in: