Nog op zoek naar een kerstcadeautje voor een echte Janeite? Je kunt nu Jane Austen’s England: A Travel Guide, geschreven door Karin Quint, de beheerder van deze website, rechtstreeks bij ons kopen – met of zonder handtekening van de auteur. En de Nederlandse editie van deze Jane Austen reisgids hebben we natuurlijk ook nog!

Jane Austen’s England: A Travel Guide verscheen deze zomer bij ACC Art Books en is nu wereldwijd te koop. In deze reisgids vind je meer dan 200 locaties die een connectie hebben met Jane Austens leven, werk of een van de verfilmingen van haar werk. De inhoud is nagenoeg gelijk aan de Nederlandse editie, waarvan de tweede druk in 2016 verscheen. Wel heeft de Engelse uitgave een nieuwe, meer romantische cover.

Bestel het boek nu in onze webshop.

Nederlandse editie

Natuurlijk kun je ook nog steeds de Nederlandse editie van de reisgids, Het Engeland van Jane Austen, bij ons kopen, met of zonder handtekening van de auteur. Ben je al reisplannen aan het maken voor 2020 en wil je iets anders dan Engeland? Kijk dan ook even naar de reisgidsen Wales en Schotland, geschreven door Karin Quint en Maurice Janssen, die in onze webshop te koop zijn.

Benieuwd naar Jane Austen’s England: A Travel Guide? Bekijk hieronder de boektrailer, gemaakt door TheQuietRebelJournals.