Aanstaande zaterdag, 28 september, kun je op Landgoed Avegoor in Ellecom (gemeente Rheden, Gelderland) genieten van de film Pride & Prejudice (2005) in de openlucht. Toegang is gratis. De film begint om 20.30 uur.

Voor het eerst wordt op Landgoed Avegoor het evenement LandGOEDfilm georganiseerd. Op vrijdag 27 september wordt C’est La Vie vertoond, en op zaterdag Pride & Prejudice, met Keira Knightley als Elizabeth Bennet en Matthew Macfadyen als Mr Darcy.

Dekentje, kussentje

Toegang is gratis en je mag zelf een stoel, dekentjes en kussens meenemen. Via de organisatie kun je ook voor 2 euro een ligstoel reserveren. Eten en drinken mogen niet mee naar binnen, maar zijn wel ter plekke te verkrijgen. Bij slecht weer zorgt de organisatie voor poncho’s.

Meer informatie vind je op de website van Rheden Nieuws.nl.