Veel eerder dan verwacht, namelijk vanavond (25 augustus) al, begint de Britse zender ITV met de uitzending van de serie Sanditon. De eerste aflevering is voor de gelukkigen onder ons met een schotel of VPN-service te zien om 22.00 uur (Nederlandse tijd).

Poldark

Belangrijk nieuws voor Poldark-kijkers: de 7de aflevering van dit seizoen is vanavond niet om 22.00 uur, maar om 21.00 uur te zien op BBC1. De allerlaatste aflevering wordt morgenavond (maandag 26 augustus) om 21.30 uur uitgezonden.

Over Sanditon

In de eerste aflevering maken we kennis met de heldin van deze serie, Charlotte Heywood. Door een koetsongeluk leert ze de familie Parker kennen en hoort ze over de ambities van het kleine kustplaatsje Sanditon om een badplaats van formaat te worden.
Bekijk een korte clip uit de eerste aflevering:

Sanditon in Nederland te zien?

Helaas is er nog steeds geen nieuws over wanneer Sanditon op de Nederlandse of Belgische tv te zien zal zijn.