Heb jij altijd al een keer naar het Jane Austen Festival in Bath willen gaan? Reisorganisatie Kupers doet tijdens haar Austen-reis in september één dag Bath aan. En op die dag is het festival in volle gang!

 Het Jane Austen Festival wordt deze september voor de 19de keer gehouden. Het programma is nog niet bekend, maar net als voorgaande jaren zal dat gevuld zijn met (dans)workshops, lezingen, toneel, rondleidingen en leuke activiteiten om andere liefhebbers van over de hele wereld te ontmoeten.

Locaties die je niet mag missen

Reisorganisatie Kuper vertrekt op 13 september naar het Engeland van Jane Austen. Op het programma staan locaties die je niet mag missen tijdens een echte Austen Pelgrimage. Zoals Chawton, waar Jane de laatste jaren van haar leven woonde; Winchester, de stad waar ze overleed en begraven ligt in de kathedraal; en natuurlijk Bath, de mooie georgiaanse stad waar ze een haat-liefde verhouding mee had en die het décor vormt voor twee van haar romans (Northanger Abbey en Persuasion).

3 Jane Austen reizen

Kupers organiseert dit jaar 3 Jane Austen reizen naar Engeland. De eerste vertrekt 22 mei (vertrek gegarandeerd). Op 24 juli vertrekt de tweede reis. De derde reis vertrekt op 13 september. De reiskosten bedragen € 439 p.p. (bij 2 personen).

Wil je meer weten over deze reizen en/of een reis boeken? Bezoek dan snel de website van Kupers.

Reisgids

Ga jij op vakantie naar Engeland dit jaar (op eigen gelegenheid of met een reisorganisatie als Kupers?) Vergeet dan niet om de reisgids Het Engeland van Jane Austen mee te nemen, voor alle locaties die iets met Jane Austen, haar werk, of de vele verfilmingen te maken hebben. Je kunt het boek bestellen in onze webshop.