Ben jij een beetje creatief? En zou je wel eens een schilderworkshop willen volgen van een professionele kunstschilder? Stichting Réverence organiseert op zaterdag 8 juni een schilderworkshop op het strand van Scheveningen, onder begeleiding van kunstenaar Mat Kissing.

De schilderworkshop is onderdeel van het Regency-weekend dat Stichting Revérence in het Pinksterweekend houdt. Het zaterdagprogramma bestaat uit een rondleiding door Panorama Mesdag, een lunch bij strandpaviljoen La Cantina en daarna de schilderworkshop op het strand. Er zijn voor deze activiteiten nog kaarten beschikbaar op de website van de stichting. Je bent van harte welkom om bij deelname je regency-kostuum aan te doen, maar dit is niet verplicht.

Mat Kissing

De schilderworkshop zal worden begeleid door Mat Kissing. Zij is een bekende Nederlandse portretschilder, die ook regelmatig landschappen schildert. Vanwege haar unieke talent om iemands gezicht op doek te vangen, werd zij door de koninklijke familie gevraagd de drie jonge prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane te portretteren. In 2011 nam ze deel aan het tv-programma Sterren op het doek. Liesbeth List koos uiteindelijk voor het portret dat Mat van haar geschilderd had.

Ben je geïnteresseerd in haar kunst of zou je een (historisch) portret van jezelf willen laten maken? Kijk dan ook op www.matkissing.nl.

Details schilderworkshop

  • Datum: zaterdag 8 juni 2019
  • Tijd: 13.30 – 16.00
  • Schilderdocent: Mat Kissing
  • Locatie: Naast strandpaviljoen La Cantina, Zuiderstrand 1, Scheveningen
  • Kosten deelname (incl. materiaal): € 29,50

Bestel nu je ticket(s)

Photo by Yannis Papanastasopoulos on Unsplash