Goed nieuws van reisorganisatie Kupers: vertrek van hun Jane Austen-reis in mei 2019 is nu bijna gegarandeerd. Dat betekent dat er nog slechts enkele aanmeldingen nodig zijn. Heb je nog niet geboekt? Kijk dan snel op de website van Kupers.

3 reizen

Kupers Cultuurreizen heeft voor 2019 drie 5-daagse Jane Austen reizen op de planning staan, met vertrek in mei, juli en september 2019. Tijdens deze reis naar ‘Jane Austen country’ bezoek je onder andere Chilham, Chawton, Bath, Winchester, The Vyne en Box Hill. De september-reis doet Bath aan terwijl het Jane Austen Festival daar in volle gang is.

Vertrek en programma

Vertrek is op 22 mei, 24 juli en 13 september.

Het programma ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):
Dag 1: Chilham Castle & Chilham
Dag 2: Chawton House, Jane Austen’s House Museum & Uppark House and Garden
Dag 3: Dagtocht naar Bath, inclusief bezoek aan het Jane Austen Centre
Dag 4: Winchester Cathedral, stadsbezoek Winchester & the Vyne
Dag 5: Jane Austen Experience bij het Mercure Box Hill Buford Bridge Hotel

Prijs en meer informatie

De reisprijs is vanaf 439 euro. Meer informatie over het programma, vervoer en verblijf vind je op de website van Kupers Cultuurreizen.

Reisgids

Ga jij op vakantie naar Engeland dit jaar (op eigen gelegenheid of met een reisorganisatie als Kupers?) Vergeet dan niet om de reisgids Het Engeland van Jane Austen mee te nemen, voor alle locaties die iets met Jane Austen, haar werk, of de vele verfilmingen te maken hebben. Je kunt het boek bestellen in onze webshop.