Bij uitgeverij Karmijn verscheen onlangs een wel heel bijzondere uitgave van Jane Austens klassieker Trots en vooroordeel. Dit prachtig geïllustreerde boekje is voor ‘lezers’ vanaf 1 jaar. Van de uitgever mogen wij 3 exemplaren weggeven. Doe mee met onze prijsvraag!

Deze uitgave van Trots en vooroordeel is een telboekje voor de allerjongsten. Het begint met 1 Engels dorpje en 2 rijke heren en de echte Janeite kan al raden hoe dat verder loopt. Wil jij kans maken op een exemplaar? Vul dan hieronder je gegevens in.

Doe mee aan de prijsvraag

Let op: deze prijsvraag is alleen voor Nederlandse bezoekers van JaneAusten.nl (sorry lieve Belgische bezoekers).

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 15 februari. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Vul je gegevens in

Helaas, je kunt niet meer meedoen aan deze winactie.