UPDATE 4 FEBRUARI 2019:

We hebben gezamenlijk 560 euro opgehaald voor de Jane Austen Literacy Foundation. Dankjewel aan alle donateurs!

JaneAusten.nl bestaat 10 jaar! Deze mijlpaal wil ik heel graag vieren door kinderen in minder ontwikkelde gebieden de kans te geven te leren lezen en schrijven. Ik zou het geweldig vinden als je mij daarbij wilt helpen!

Op 19 januari 2009 heette ik de eerste bezoekers van JaneAusten.nl welkom, vol spanning of er überhaupt wel iemand naar deze uithoek van het internet zou komen. Inmiddels zijn we 980 (!!) berichten en vele duizenden bezoekers verder. En wat  is het leuk geweest! We zijn de afgelopen jaren enorm verwend op Austen-gebied en ik hoop (en verwacht) dat dat de komende tijd nog wel door zal gaan. Op naar de volgende 10 jaar!

Iets terugdoen

Niet alleen Austens boeken, de vele verfilmingen, maar juist ook de contacten met andere Austen-liefhebbers (met jou dus!) hebben mijn leven enorm verrijkt. Ik wil graag iets terugdoen. Sinds juni 2018 ben ik dan ook ambassadeur van de Jane Austen Literacy Foundation en probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de bevordering van geletterdheid.

Help je mee?

Het lijkt me geweldig om uit onze gedeelde liefde voor Austen en voor lezen in het algemeen aan het eind van deze maand (januari 2019) een mooie donatie te kunnen doen aan de Jane Austen Literacy Foundation. Help je mee? Ik heb een Geef.nl pagina aangemaakt waarop je meer kunt lezen over de Foundation en een bijdrage kunt doen. Iedere ingezamelde euro gaat naar de stichting, die volledig wordt gerund door vrijwilligers. Dat betekent dat jouw volledige gift gebruikt wordt om geletterdheid te bevorderen.

Alvast ontzettend bedankt!

LEES MEER EN DONEER

Aantal donateurs

Euro's tot nu toe opgehaald

Doel in euro's