Welkom op deze nieuwe Nederlandstalige website over Jane Austen. In 2011 is het 200 jaar geleden dat Jane Austen haar eerste boek publiceerde. Dat de thema’s van haar boeken universeel zijn, blijkt wel uit het feit dat zij nog steeds volop gelezen worden. Nog steeds herkennen we onszelf en anderen in de personages die Jane Austen met veel plezier heeft bedacht. Want laten we eerlijk zijn: iedereen kent toch wel een Mr. Collins?

Wat kun je van deze website verwachten?

Allereerst willen wij jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen rond Jane Austen. Verfilmingen, musicals, speciale boekuitgaves, het Jane Austen Festival in Bath, noem maar op! Daarnaast zijn we een platform voor Jane Austen-liefhebbers. Van alle leeftijden, rangen en standen. Op ons forum kun je meepraten over van alles en nog wat.

Heb je ideeën voor deze website, wil je je mening kwijt? Dat kan in ons gastenboek.

Veel plezier op Jane Austen.nl!