De Jane Austen Society Nederland houdt op zaterdag 29 september weer een literaire workshop. Universitair docent Paul Franssen behandelt dan de jeugdwerken van Jane Austen, de Juvenilia Volume II en III. Je kunt je nu aanmelden!

Robuuste humor

De Jane Austen Society schrijft:

Jane Austen begon als jonge tiener met schrijven en vulde drie schriften met fictieve verhalen: Volume I, II, en III. De personages in deze vertellingen hebben een zwierige en onfeilbare toewijding aan zichzelf, waarbij ze liegen en bedriegen, stelen, en af en toe zelfs moorden. In deze korte en soms onafgemaakte stukken laat de jonge Jane haar gevoel voor het ongerijmde zien met robuuste humor en zonder terughoudendheid.

Volume II en III

Vorig jaar werd tijdens een workshop Volume I van de Juvenilia behandeld. Nu is het tijd voor Volume II en III. Hierin staan onder andere Love and Freindship, The History of England en Catherine, or the Bower.

De details

Datum: zaterdag 29 september
Tijd: 13.15 uur (zaal open 13.00 uur)
Locatie: Gereformeerde Kerk/Noorderlicht Gemeente
Adres: Bergweg 92b, 3707 AE Zeist
Kosten deelname: 10 euro p.p., vooraf te voldoen.
Aanmelden via info@janeaustensociety.nl