Sanne van der Bruggen, illustrator van het boek Jane voor iedereen exposeert vanaf vandaag in verpleeghuis Snavelenburg in Maarssen. Meer dan 100 kleurrijke illustraties uit het boek worden daar tentoongesteld.

Vorig jaar verscheen bij Uitgeverij Karmijn Jane voor iedereen, een rijk geïllustreerd boek waarin Austenkenners en -liefhebbers Anke Werker en Sanne van der Bruggen je meenemen naar het Engeland van Jane Austen. “Het zou mooi zijn als we op deze manier een klein beetje hebben meegeholpen om Jane levend te houden”, vertelde Sanne ons in een interview in november.

Heel dichtbij

Nu kun je de originele illustraties uit het boek van heel dichtbij bekijken in verpleeghuis Snavelenburg (Snavelenburg 1, 3603 GN Maarssen). Ze zijn dagelijks tot woensdag 17 oktober voor iedereen vrij te bezichtigen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Jane voor iedereen? Lees dan ons interview met Sanne van der Bruggen. En/of bestel het boek bij je lokale boekhandel of Bol.com.