Ben jij liefhebber van Jane Austen én van actrice Emma Thompson? Dan komt nu je droom uit. Audible heeft gisteren de roman Emma van Jane Austen uitgebracht als luisterboek. En Emma Thompson leidt de cast die Jane Austens meesterwerk tot leven laat komen.

Emma Thompson – Austen fan

We weten natuurlijk dat Emma Thompson een groot liefhebber is van Jane Austen (hoewel ze geen fan is van Emma, vertelt ze in bovenstaand ‘behind the scenes’ filmpje). In 1995 speelde ze niet alleen Elinor Dashwood in de verfilming van Sense and Sensibility, maar schreef ze ook nog eens het scenario, waarvoor ze een Golden Globe en een Oscar kreeg.

Luister een fragment

Behalve Emma Thompson, die de alwetende verteller is, bestaat de cast van dit luisterboek onder andere uit Joanne Frogatt (Downton Abbey) als Mrs Weston, Isabella Inchbald als Emma en Morgana Robinson als Miss Bates. Benieuwd hoe dat klinkt? Luister dan nu een fragment:

Hoe kun jij Emma luisteren?

Emma is vanaf nu te koop via Audible (Amazon) voor $9,95 (ca. € 8,57). Daarvoor krijg je 8 uur en 21 minuten luisterplezier.