Uitgeverijen Mozaïek en Kok hebben februari uitgeroepen tot de Maand van de historische roman. En ze willen dat samen met ons vieren! Daarom mogen wij van Uitgeverij Kok een aantal boeken van de razend populaire romanschrijfster Julie Klassen weggeven. Verderop lees je hoe jij mee kunt doen aan onze prijsvraag.

Over de Maand van de historische roman

Uitgeverij Kok schrijft op haar website:

Van 1 februari t/m 8 maart 2018 kun je je onderdompelen in de geschiedenis met de verhalen van Julie Klassen, Laura Frantz, Jane Kirkpatrick en anderen. Van het Israël uit Bijbelse tijden tot de Amerikaanse Burgeroorlog, van de houtschuur van Europa in Noord-Zweden tot de ontembare Boeren van Zuid-Afrika, overal zijn er verhalen die verteld en gelezen moeten worden.

Doe mee aan onze prijsvraag

Wij mogen 3 prijzen weggeven. De eerste prijs is een boekenpakket met 2 romans van Julie Klassen: De Herberg van Ivy Hill en het zojuist verschenen De dames van Ivy Cottage. De tweede en derde prijs is een exemplaar van De herberg van Ivy Hill.

Wil jij kans maken op een van deze prijzen? Vul dan in onderstaand formulier je naam en e-mailadres in.

Je kunt meedoen tot en met zondag 4 maart 2018. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Over de romans van Julie Klassen

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode, de tijd waarin Jane Austen leefde, en worden gelezen door liefhebbers van romantiek en 19de-eeuws Engeland. Ze zitten vol historische details en intrigerende plots. Het nieuwste boek van Julie Klassen is het vorige maand verschenen De dames van Ivy Cottage, dat een vervolg is op De herberg van Ivy Hill, maar prima los daarvan gelezen kan worden.

Helaas, je kunt niet meer meedoen met deze prijsvraag.

Korting tijdens de Maand van de historische roman

Tijdens de Maand van de historische roman zijn 6 titels van bekende buitenlandse auteurs van uitgeverijen Kok en Mozaïek te koop bij de boekhandel voor € 17,50 per stuk. Verder zijn in de folder kortingsbonnen opgenomen van nog eens 6 recent verschenen historische romans. Bekijk nu de folder met de actietitels en de kortingsbonnen.