Na ruim 6 jaar sluit de webshop van JaneAusten.nl zijn virtuele deuren. Het goede nieuws is: we houden een grote uitverkoop! Vanaf vandaag krijg je op ieder product* 40 procent korting of meer.

*m.u.v. Nederlandse boeken i.v.m. de vaste boekenprijs

Waarom stopt de webshop?

Het was ontzettend leuk om de afgelopen jaren wereldwijd het internet af te struinen naar bijzondere Austen-items en die in onze webshop te verkopen. Maar het kostte ook veel tijd. Daarbovenop kwam ook nog de administratieve en technische rompslomp. We hebben helaas moeten concluderen dat het niet langer lonend is om de webshop in de lucht te houden.

Onze website blijft natuurlijk wel gewoon bestaan en blijft het laatste Austen-nieuws brengen!

Korting en gratis verzending

Onze grote uitverkoop is vandaag begonnen en houdt op wanneer al onze voorraad op is. Je krijgt op alle producten 40 procent korting (behalve Nederlandse boeken) én gratis verzending binnen Nederland wanneer je voor 50 euro of meer bestelt. Gratis verzending naar België geldt voor bestellingen boven 70 euro. Bezoek nu de webshop en sla je slag!

Dankjewel!

We willen iedereen die de afgelopen jaren een bestelling heeft geplaatst in onze webshop heel erg bedanken. Het was ontzettend leuk om je als klant te hebben en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je aankoop.