We hebben er lang naar uitgekeken, maar nu is het er bijna: Jane voor iedereen, het boek van Anke Werker en Sanne van der Bruggen, dat komende week verschijnt. Van Uitgeverij Karmijn mogen wij 5 exemplaren van Jane voor iedereen weggeven. Om mee te doen, hoef je alleen maar onderaan dit bericht je naam en e-mailadres achter te laten!

Over Jane voor iedereen

Wie wás Jane Austen eigenlijk? En waarom spreken Pride and Prejudice en haar andere boeken tweehonderd jaar na dato nog zo tot de verbeelding? Austenkenners en -liefhebbers Anke Werker en Sanne van der Bruggen nemen ons in dit rijk geïllustreerde boek mee naar het Engeland van Jane Austen. Lees over haar jeugd en schrijversleven, haar familieleden en de mode uit haar tijd, maak een heerlijk recept à la Jane of doe de Jane Austenquiz en ontdek op wie van haar personages je lijkt.

Doe mee en maak kans

Wil jij kans maken op een exemplaar van Jane voor iedereen? Vul dan in onderstaand formulier je naam en e-mailadres in.

Je kunt meedoen tot en met zondag 26 november. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Helaas, je kunt niet meer aan deze prijsvraag meedoen.