Volgende week verschijnt bij Uitgeverij Karmijn het boek Jane [Austen] voor iedereen, van ‘onze’ Anke Werker en Sanne van der Bruggen. Dat is wel een feestje waard! Vier je met ons mee?

Schrijfster Anke Werker en illustratrice Sanne van der Bruggen maken sinds eind vorig jaar voor JaneAusten.nl de column ‘Happy Jane Year’. Nu komen ze met een rijk geïllustreerd boek. Een fantastisch cadeau voor jezelf of om aan iemand anders te geven, precies op tijd voor de feestdagen.

Wat kun je op JaneAusten.nl verwachten?

Zaterdag 18 november: Wij mogen van Uitgeverij Karmijn 5 exemplaren van Jane voor iedereen weggeven. Doe mee met onze prijsvraag!
Dinsdag 21 november: Interview met Sanne van der Bruggen over de totstandkoming van Jane voor iedereen.
Donderdag 23 november: Jane voor iedereen te koop bij JaneAusten.nl. En in de eerste week betaal je slechts € 1,50 verzendkosten!

Boekpresentatie

De boekpresentatie van Jane voor iedereen wordt gehouden op zaterdag 25 november on 16.30 uur bij Boekhandel Livius De Zevensprong in Tilburg.

Uitgeverij Karmijn nodigt 10 bezoekers van JaneAusten.nl uit om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn!  Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@uitgeverijkarmijn.nl, met daarin je naam en het aantal personen (max. 2). Vermeld ook dat je bezoeker bent van JaneAusten.nl.

Over Jane voor iedereen

Wie wás Jane Austen eigenlijk? En waarom spreken Pride and Prejudice en haar andere boeken tweehonderd jaar na dato nog zo tot de verbeelding? Austenkenners en -liefhebbers Anke Werker en Sanne van der Bruggen nemen ons in dit rijk geïllustreerde boek mee naar het Engeland van Jane Austen. Lees over haar jeugd en schrijversleven, haar familieleden en de mode uit haar tijd, maak een heerlijk recept à la Jane of doe de Jane Austenquiz en ontdek op wie van haar personages je lijkt.

Jane [Austen] voor iedereen geeft een frisse, Nederlandse kijk op die beroemde schrijfster waar iedereen weleens van gehoord heeft, maar die verder voor veel mensen nog een mysterie is.

Bekijk een voorproefje