Jane Austen Society NL (JASNL) houdt op zaterdag 12 mei 2018 een Jane Austen bal in Slot Zeist. Thema van de avond is Persuasion, om te vieren dat het 200 jaar geleden is dat Jane Austens laatst voltooide roman werd gepubliceerd.

JASNL schrijft:
“Wij openen wederom de deuren van een van de mooiste landgoederen in Nederland voor een Jane Austen Ball en we verheugen ons op ‘your good company’! Ter ere van 200 jaar Persuasion vieren wij de liefde van Anne en Captain Wentworth, evenals de liefde voor Austen en de Georgian/Regency periode.”

“In het prachtige Slot Zeist zullen we dansen op live muziek in de balzaal, hapjes en drankjes nuttigen in de Anti Chambre en de Willemszaal. Bij mooi weer kunnen we tevens genieten van de terrassen en tuinen.”

De details

Datum: zaterdag 12 mei 2018
Locatie: Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist
Tijd: 18.30 – 23.30 uur
Kosten deelname: 85 euro p.p. (incl. koffie/thee bij aankomst, zoete en hartige lekkernijen, soep, vers fruit, onbeperkt plat en bruisend Slot Zeist Water. Excl. overige drankjes, deze zijn voor eigen rekening)
Dresscode: Jane Austen – Regency/Empire/Georgian
Dansinstructie tijdens het bal: Dance Master Frank Perenboom
Musici: Prince Regent’s Players
Aanmelden: Stuur een mail naar info@janeaustensociety.nl
Let op: Reserveren noodzakelijk, deelname op basis van vooruitbetaling.

Meld je snel aan

Er zijn voor het bal slechts 60 plaatsen beschikbaar, spoedig boeken wordt aangeraden.
In de aanloop naar het Jane Austen/Persuasion-bal is er de mogelijkheid om je al te bekwamen in de dansen tijdens de Jane Austen Regency Dansworkshops die JASNL organiseert. Zie voor data en info de website van Jane Austen Society NL.

©Foto: Jane Austen Society NL