… Ivonne Streefkerk. Zij krijgt het boek binnenkort thuisgestuurd en we wensen haar veel leesplezier!

In totaal deden 120 mensen mee aan deze prijsvraag. De meesten gaven het juiste antwoord op onze vraag ‘Jane Austen had twee belangrijke Cassandra’s in haar leven, wie waren zij?’ Dit waren natuurlijk haar moeder en haar zus, die beiden Cassandra Austen heetten.

Niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen, maar ben je wel heel benieuwd naar De dagboeken van Cassandra Mortmain? Je kunt het boek nu kopen via Bol.com of bij je lokale boekhandel.

 

Over het boek

De scherpzinnige en humoristische Cassandra Mortmain is 17 jaar en woont met haar excentrieke familie in de ruïne van een middeleeuws kasteel. Haar vader schreef ooit een bestseller, maar slijt sindsdien zijn dagen door detectives te lezen in zijn studeerkamer. De familie, waaronder stiefmoeder Topaas, zus Rose en broer Thomas, moet zien rond te komen van … niets.

Cassandra verdrijft de tijd door haar dagelijkse belevenissen en observaties op te schrijven in een aantal dagboeken. Al was haar leven al nooit saai te noemen, door de komst van een rijke Amerikaanse erfgenaam op het naastgelegen kasteel wordt haar leven opeens behoorlijk overhoop gegooid.